I en levande by ska det spelas fotboll

Bakgrund

Kärleken till fotbollen finns med sedan barnsben. Att bo, verka och leva i en by innebär också att man ska kunna samlas nere på idrottsplatsen och tillsammans heja fram sitt lag. Man köper sig en grillad korv och avnjuter en varm kopp kaffe medan man säger "hej" till hantverkaren, politikern eller grannen. Det är kärlek, det är gemenskap och det är fotboll på Brantevik! 

Tidigare har man som bybo på Brantevik kunna cykla ner till idrottsplatsen och kunnat heja fram sitt lag. Sedan ett antal år tillbaka står idrottsplatsen öde gällande fotboll. Det ändrar vi i Branteviks IF FF på.  

Branteviks IF FF är en kamratförening där hjärta, värme och kärleken till lokalfotbollen står i första rummet. Det handlar lika mycket om social samvaro som klubbhjärta. Resultatet är alltid viktigt, men det viktigaste är laget och det sociala. Hos oss går laget före jaget. 

Vi vill passa på att tacka Branteviks IF, som idag ingår i Österlen FF, som öppnat upp möjligheten för Branteviks IF FF att bedriva fotbollsverksamhet på idrottsplatsen på Brantevik igen och samtidigt önska Österlen FF lycka till 2020 i jakten på division 1. 

Heja oss!