Företag som vill växa ingår i Nätverket

Nätverket 

Nätverkets sponsorer - Nätverkets sponsorer Medlem och Nätverkets sponsorer Guld kommer att presenteras i samband med att vi "frontar" årets förste inspirationstalare.

Den 6:e juni har Brantevik hemmamatch mot Sövestad. I samband med denna matchen blir vårens första Nätverksträff. Vi kan avslöja att föredragshållaren har varit VD och koncernchef för fyra Skånska större företag där samtliga har agerat på en internationell marknad. Personen ifråga har också varit VD i två av Sveriges mest välkända börsbolag samt erhållit åtskilliga utmärkelser från svensk näringsliv. Bland annat har personen erhållit årets "Guldklubba" två år i följd, senast 2018. Vi kan se fram emot ett oerhört spännande och givande anförande. Ett anförande som lämpar sig väldigt väl för dig som företagare i sydöstra Skåne.

För att deltaga på våra Nätverksträffar är baskravet att vara medlem i Nätverket. En kostnad som börjar på 500 kronor per år. Vi bjuder på inträde, föredrag, pytt-i-panna, vatten/lätt öl samt kladdkaka med grädde vid två tillfällen per år. 

Hjärtligt välkommen!